Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Κατασκευή στέγης στην Εκκλησία της Κεραμωτής-Χρυσούπολης.

-Κατασκευή στέγης στην Εκκλησία της Κεραμωτής-Χρυσούπολης και τοποθέτηση Σουηδικών ταβανιών με ραμποτέ 0,9cm X 0,2cm και τοποθέτηση Βυζαντινών κεραμιδιών στο καμπαναριό, στο Ιερό και τοποθέτηση στην στέγη χάλκινα ουλούκια.

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Κατασκευή κιόσκι στην Αργυρούπολη-Δράμας διαστάσεων 7μ. Χ 12μ.

-Κατασκευή κιόσκι στην Αργυρούπολη-Δράμας διαστάσεων 7μ. Χ 12μ. , πάχος Σουηδικών ξύλων 10cm X 20cm, με τοποθέτηση  κόκκινων κεραμιδιών Κοθάλη, ΜΑΤ Ολλανδικό και τοποθέτηση ανεμοθώρακα δεξιά και αριστερά στο κιόσκι.

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Κατασκευή Σοφίτας με κόκκινο Μάτ κεραμίδι Κοθάλι στην Αργυρούπολη-Δράμας

-Κατασκευή Σοφίτας με κόκκινο Μάτ κεραμίδι Κοθάλι με μόνωση υαλοβάμβακα 5 cm και πίσω πανό, Τσέχικη ξυλεία και Σουηδική ξυλεία στις βεράντες και στην σκάλα, διαστάσεων 250 τ.μ. στην Αργυρούπολη Δράμας.

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Κατασκευή σοφίτας στο Παλαιοχώρι-Καβάλας με ασφαλτοειδή κεραμίδι 5 cm

-Κατασκευή σοφίτας στο Παλαιοχώρι-Καβάλας με ασφαλτοειδή κεραμίδι 5 cm με εστιασμένη πολυστερίνη OSB, κιλοδοκούς 10 Χ 10 για ελαφριά κατασκευή πάνω σε παλιό κτίριο με 4 φεγγίτες και τοποθέτηση λαμαρίνες και λούκια

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Κατασκευή δύο (2) ορόφων στην Κεραμωτή.

  -Κατασκευή δύο (2) ορόφων στην Κεραμωτή. Ο πρώτος με τοποθέτηση τσιμεντοσανίδας για ελαφριά κατασκευή εσωτερικά, εξωτερικά με 5 κ.εκ. εξυλαϊσμένη πολυστερίνη, και τοποθέτηση Σουηδικού σανιδιού για εσωτερική τοιχοποιία, τοποθέτηση 6 εκ. για το πάτωμα της σοφίτας και της οροφής. Επίσης τοποθέτηση lamineit πάτωμα, κεραμίδια BENDERS με τοποθέτηση Γερμανικού συστήματος.