Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Επιδιόρθωση στέγης στην Κεραμωτή-Χρυσούπολης.

-Επιδιόρθωση στέγης στην Κεραμωτή-Χρυσούπολης, στεγανοποίηση της στέγης λόγω μη εξειδικευμένου συνεργείου για την κατασκευή της. Χρησιμοποιήθηκαν πλάγιες επικαλύψεις της METALCO, Ολλανδικά κεραμίδια της KEVE SMALTO και επανατοποθέτηση καινούργιων κορυφών στη στέγη.

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Επιδιόρθωση σοφίτας στη Δράμα.

-Επιδιόρθωση σοφίτας στη Δράμα, στεγανοποίηση της σοφίτας με ημιαναπνέουσα μεμβράνη, τοποθέτηση σανιδιού στην στέγη και επανατοποθέτηση των παλαιών κεραμιδιών της VEAK KOMOTHNHS.

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Eπισκευή στέγης στη Δράμα στεγανοποίησης και μόνωσης λόγω τεχνικού λάθους από μη εξειδικευμένο προσωπικό.

-Eπισκευή στέγης στη Δράμα στεγανοποίησης και μόνωσης λόγω τεχνικού λάθους από μη εξειδικευμένο προσωπικό. Η ανακατασκευή έγινε με την χρήση διπλής ημιαναπνέουσας μεμβράνης, με 5 cm εξηλασμένης πολυστερίνης, τοποθέτηση καινούργιων υδρορροών της METALCO, επανατοποθέτηση καινούργιων πολυκαρβουνικών φύλλων πάχους 2 cm και τοποθέτηση σε αυτά ανοξείδωτες υδρορροές.

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Κατασκευή στέγης στο Ακροβούνι Καβάλας.

-Κατασκευή στέγης στο Ακροβούνι-Καβάλας με Τσέχικα ξύλα, κεραμίδια χρώματος καφέ της BENDERS χωρίς τοποθέτηση τσιμεντόλασπης στις κορυφές, με Σουηδικά φουρούσια καστανού χρώματος της εταιρείας VIVECHROM.