Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Κατασκευή στέγης στη Χρυσούπολη

Κατασκευή στέγης στη Χρυσούπολη με ξύλα εισαγωγής τσεχίας με κεραμίδια του Κοθάλη μεσογειακά γκρι και τοποθέτηση εξιλαρισμένης πολυστερίνης της θερμοπλαστικής 5 εκατοστά, μπλε υδρορροές εγκυβωτισμένες γκρι χρώματος της metalco τοποθετημένα από το δικό μας συνεργείο και τοποθέτηση ένα παράθυρο σοφίτας, τοποθετήσαμε εμποτισμό της bondex preserve 3 προληπτικό θεραπευτικό συντηρητικό ξύλου.

Πλύσιμο στέγης στο Καλαμπάκι Δράμας και αδιάβροχοποίηση στεγης

 

Πλύσιμο στέγης στο Καλαμπάκι Δράμας και αδιάβροχοποίηση στεγης.

Τοποθέτηση ειδικών μεταλλικών για την απομάκρυνση των πτηνών και ποντικών

 

Τοποθέτηση ειδικών μεταλλικών για την απομάκρυνση των πτηνών και ποντικών.

Κατασκευή στέγης στη Χρυσούπολη

 

Κατασκευή στέγης στη Χρυσούπολη τοποθέτηση πάνελ 5 cm με εμποτισμένα ξύλα, τοποθετήσαμε υδρορροές ένα παράθυρο στη στέγης τοποθέτηση φώταγωγού γυψοσανίδες και εσωτερικούς σοβάδες.

Εργασία στο Ερατινό Χρυσούπολης

 
Μία ακόμα εργασία τελείωσε στο Ερατινό Χρυσούπολης

Κατασκευή στέγης το Ν. Μαρμαρά Χαλκιδικής

 

Κατασκευή στέγης το Ν. Μαρμαρά Χαλκιδικής με κεραμίδια ρωμαϊκά σμάλτο, με 10 εκατοστά εξελασμένοι πολυστερίνη, σε χρώμα καστανιά βαμμένα τα ξύλα και θερμοπρόσοψη, 10 εκατοστά και τοποθέτηση πλακάκια ένα δωμάτιο και μία βεράντα και σου βάδισμα ένα δωμάτιο μέσα και έξω

Επιδιόρθωση στέγης στο Γέροντα Χρυσούπολης

Επιδιόρθωση στέγης στο Γέροντα Χρυσούπολης. Αλλαγή κορυφές της ΚΕΒΕ και αρκετά κεραμίδια ολλανδικά σμάλτο, κλείσιμο μπροστά και στα πλαϊνά της στέγης για να μην εισέρχονται πουλιά και ποντίκια, επιδιόρθωση το παράθυρο της στέγης μόνωση της καπνοδόχου της στέγης, βάψιμο τα σουηδικά ξύλα όλης της στέγης με 3 χέρια βάψιμο με χρώμα της bondex.